вівторок, 21 березня 2023 р.

Чотки для медитації з рожевого кварцу 27\12



#olenazaporozhtseva #авторськіприкраси #подарунки #handmadejewelry #gifts #натуральнекаміння #naturalstones

Останнім часом захопилася я ідеєю чоток. Багато перечитала, передивилася відео та старанно вивчала та й ще вивчаю цю тему. Трохи пізніше я обов"язково окремо про них напишу, ну так би мовити мій конспект з вивченого)))
 Попередні чотки я зробила православними, а тепер просто медитаційні чотки з рожевого кварцу. До речи ціни у моєму магазину більш ніж делікатні, бо подивилася я на ціни каменів...добре, що старовинні залежи ще були.

Чотки складаються з 27 намистин 12 мм рожевого кварцу , 2 роздільника з ювелірної латуні кольору античного срібла після 9-го і 18-го бусин, також 5 круглих металевих намистин , роль гуру грає намистина лабрадориту норвезького 20х15мм, зібрані в кільце на міцний шнур для надійності, довговічності, гнучкості, краси та зручності. Можна використовувати як браслет, за рахунок ковзаючого вузла Шамбала.
Число 27 у православ'ї символізуює 27 книг Нового Завіту. Основне кільце розподілене роздільниками на три кроки по дев'ять бусин. Цифра 9 – символ прощення, любові, вдосконалення, притягує удачу та гроші. Також у духовних практиках, буддизмі, йозі вважається, що число 27 символізує 27 ознак досконалої мудрості : 18 з них є якостями, до яких людина приходить через навчання, а 9 з них символізують шлях, що не вимагає вчення.

Рожевий Кварц/Pink Quartz/Pink Quartz вважається заспокійливим кристалом, що сприяє любові та зціленню. Відкриває серце для кохання. Допомагає власнику підвищити почуття власної гідності, збагачує внутрішній світ.В астрологічній традиції лабрадор належить стихії Води і знаходиться під заступництвом планет Нептун, Місяць, Плутон та Сатурн. Непогано поєднується лабрадор і з рожевим кварцом , хоча останній відноситься до стихії Повітря . Тандем цих мінералів привнесе в життя свого володаря легкий морський бриз, свіжість та новизну вражень. Лабрадор має потужні енергетичні властивості, сила яких в ансамблі з камінням подвоюється.

Чотки - необхідний атрибут кожної людини, яка хоче жити в гармонії з собою і світом, піклується про свій духовний розвиток і самовдосконалення. Спокійне, розмірене перебирання намистин сприяє зосередженню, знижує тривожність, знімає апатію та агресію, а також стимулює біологічно активні точки на пальцях і долоні. Такий масаж дозволяє привести в порядок не тільки психіку, але й упорядкувати фізіологічні процеси в організмі.






Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар