середа, 29 березня 2023 р.

Чотки-браслет 18/8

 

#olenazaporozhtseva #авторськіприкраси #подарунки #handmadejewelry #gifts #натуральнекаміння #naturalstones

З моменту народження свідомість людини завантажується незліченною кількістю інформації, що надходить ззовні. Реалії сучасного життя такі, що більша частина цих знань лише засмічує мозок – телебачення, мас-медіа та преса приносить мало доброго та світлого у наше життя, та й спілкування не завжди йде на користь, адже всі люди влаштовані по-різному. Свідомість, перевантажена інформацією, потребує очищення. Заспокоїти мозок, заспокоїти нерви - чотки допомагають у цьому якнайкраще. Це перевірено мною... 

Ось ще два моїх витвори - чотки браслет на 18 намистин. Один залишу собі, а от другий піде до магазинчика)))

А тепер трохи детальніше)))

Чотки-браслет із яшми та агату 18/8 - красива модель буддійських чоток з 18 намистин натурального каменю з металевими вставками. Чотки складаються з 18 намистин 8 мм яшма Пікасо та агат, 1 роздідьник з ювелірної латуні кольору «золото» після 9 намистини та таких же само 2 намистин наприкінці, при переході до намистини гуру. Саму Гуру намистину грає агат намистина Дзи двоокова 16х12 мм, Дзи 2 очі Фенікса - дарує гармонійні стосунки, допомагає знайти ідеальну пару. На кінцях 8мм намистини агату. Чотки зібрані в кільце на міцний шнур для надійності, довговічності, гнучкості, краси та зручності. Можна використовувати як браслет, за 
рахунок ковзаючого вузла Шамбала.
Яшма - мінерал стихії Землі, дуже потужний за енергетикою. Цей камінь гармонійно поєднується з агатом. Яшма вважається єдиним мінералом, здатним звільнити людину від усієї негативної енергії, накопиченої за все її життя. Головна магічна властивість яшми – захист. Яшмовий талісман оберігає від негативного впливу як фізичного, так і психологічного і навіть магічного. Мінерал допомагає впоратися зі втомою та нервовою напругою, надає людині впевненості у собі, дозволяє швидше налагодити взаємини на роботі — як з колегами, так і з керівництвом. Камінь притягує особисте щастя, благополуччя та удачу. Агат є також захисним мінералом. Поєднані вони приносять потужний захист .





Чотки-браслет із нефріту 18/8 - красива модель буддійських чоток з 18 намистин натурального каменю з металевими вставками. Чотки складаються з 18 намистин 8 мм нефріту, 1 роздідьник з ювелірної латуні кольору «срібло» після 9 намистини та 2 намистин наприкінці, при переході до намистини гуру. Саму Гуру намистину грає агат намистина Дзи двоокова 16х12 мм, Дзи 2 очі Фенікса - дарує гармонійні стосунки, допомагає знайти ідеальну пару, . На кінцях 6мм намистини нефріту. Чотки зібрані в кільце на міцний шнур для надійності, довговічності, гнучкості, краси та зручності. Можна використовувати як браслет, за рахунок ковзаючого вузла Шамбала.
Нефрит є надзвичайно цікавим мінералом, він сприяє довголіттю свого власника. Хочете зберегти молодість і ясність розуму – обов'язково носите при собі нефрит! Дуже добре нефритові чотки знімають нервову напругу. Якщо ви щодня по 5-10 хвилин перебиратиме чотки, то буквально за пару тижнів ваш нервовий стан прийде в норму і ви забудете про те, що таке стреси і нервові зриви. Нефрит , що має яскраво виражену земну енергетику, добре сумісний з іншими мінералами стихії Землі – агатом.





Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар