неділя, 30 жовтня 2016 р.

Нічний метелик... Ночной мотылек


На виставці настільки надихнулася різними букашечки, метеликами, мухами ... коротше різною ентомологією рукотворною, що просто не змогла не здійснити народжену ідею! Ну і ось! Прилетів до мене нічний метелик))) Вишивка на фетрі, виворіт шкіра, використовувався камінь - зелений котяче око, бісер чеський № 10,12, 15, оченята - гранований кришталь, вусики - пофарбоване пір'ячко. У крила вставлено дріт, тому розгортаються та згортаються за бажанням. Розмір: довжина 4см без вусиків, з ними все 6,2см, а ширина з крильцями 5 см.

На выставке настолько вдохновилась разным букашечками, мотыльками, мухами... короче разной энтомологией  рукотворной, что просто не смогла не осуществить родившуюся идею! Ну и вот ! Прилетел ко мне ночной мотылек))) Вышивка на фетре, изнанка кожа, использовался камень - зеленый кошачий глаз, бисер чешский № 10,12, 15, глазки - граненный хрусталь,усики - окрашенные перышки. В крылья вставлена проволка, поэтому разворачиваются и сворачиваются по желанию. Размер : длина 4см без усиков, с ними все 6,2см, а ширина с крылышками 5 см.




 






2 коментарі:

  1. Дуже добре розумію твоє захоплення такими чудовими створіннями :). Це таке натхнення і політ фантазії ! Метелик вийшов дуже милий і грайливий ! А фото на лампі -- диво !

    ВідповістиВидалити
  2. дякую))) я гадаю, що це не останній метелик)) є бажання ще й ще зробити...встигати б тільки виконувати усі свої задуми)))

    ВідповістиВидалити