понеділок, 30 вересня 2024 р.

Браслет з варисциту та агату.

 




#olenazaporozhtseva #авторськіприкраси #подарунки #handmadejewelry #gifts #натуральнекаміння #naturalstones

Авторський браслет створений у ручну та в єдиному екземплярі. Оригінальний стильний аксесуар з натурального каміння порадує будь-яку жінку та стане чудовим подарунком. Браслет на дроті меморі діаметром 6 см , довжина 18 см + 2,5см ланцюжок. Матеріали: 9 намистин варисциту 1,5х1х0,4 см10 намистин агату-кракелюр чорного кольору 4мм, металева фурнітура.



Варисцит користується величезною популярністю у людей, що займаються магією. Вони вважають, що даний мінерал може перенести людину в минуле. Саме в минулому вони можуть виявити якісь помилки або причини невдач, що відбуваються в реальному часі. Якщо ж їх виправити, то можна змінити все майбутнє життя.

Варисцит сприяє духовному розвитку. Він допомагає позбутися негативних рис характеру. Мінерал відкриває найкоротший шлях до набуття істинних знань.

Езотерики рекомендують використовувати варисцит при медитації. Вони кажуть, що даний мінерал допомагає заспокоїтися, розслабитися і відганяє непотрібні думки.

Такий камінь також допомагає виявити приховані таланти і сприяє їх розвитку.

Мінерал дарує власнику захист від всіляких нещасть. Він допомагає знайти фінансове благополуччя. Камінь відкриває перед людиною нові можливості. З його допомогою можна знайти додаткове джерело доходу, інше місце роботи, організувати власний бізнес або розвинути вже наявний.

Він сприяє набуттю фінансового благополуччя, він також зберігає гроші. Варисцит вчить людину грамотно витрачати кошти і оберігає від здійснення непотрібних покупок.


Цей камінь розвиває у власника такі риси характеру, як співчуття, доброта і співчуття. Крім цього, він позитивно впливає на атмосферу будинку і на роботі. Він попереджає виникнення конфліктів, скандалів і сварок.

В цих каменях полягає така потужна позитивна енергетика, яка може вилікувати безліч недуг.

Агат – символ здоров'я, процвітання та довголіття. Він є одним із найдавніших каменів, відомих в історії людства. А гірський кришталь зміцнює постійність, приваблює до власника любов, радість життя, симпатію інших людей, удачу, душевний комфорт та добробут.


Ну й комплект (сережки з каблучкою сюди ж))))




Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар