четвер, 26 вересня 2024 р.

Дерева...дерева ... Символи та талісмани



#olenazaporozhtseva #авторськіприкраси #подарунки #handmadejewelry #gifts #натуральнекаміння #naturalstones

Як то кажуть - був час та натхнення))) То я трохи тут поплела мої улюблені дерева - 2 кулони-підвіски ( до речи їх можна використовувати й як підвіску у авто) та невеличкий бонсай. Далі будуть й світлини й подробиці))).
Замовити, чи то як можна на сайті Skrynya


Трохи про кулони-підвіски.

Стильний аксесуар, що має глибоке значення. Це символ мудрості, вічності. Дерево життя має досить потужні захисні властивості, здатний направити на справжній шлях і дати пораду у скрутній ситуації. Як домашній оберег він може зберегти сім'ю, допомогти позбавитися скандалів і захистить від будь-якого зла всіх, хто живе в будинку. Загалом, цей талісман сміливо можна назвати найуніверсальнішим серед усіх оберегів від пристріту та псування, адже підходить дерево життя кожному. Цей знак не конфліктує з більшістю релігій, адже зустрічається воно у тому чи іншому варіанті практично у кожній із них. Тому для носіння такого оберегу немає жодних обмежень. Найпоширеніший варіант амулету з древом життя – це кулон чи інша прикраса.

Кулон "Дерево життя" (синтетична бірюза))

 Матеріали: Синтетична бірюза, бісер чех 10\0,мідний дріт 0,4 колір «золото» та основа з дроту-меморі, складеному двічі. Розмір - діаметр 4 см. Можна носити як на короткому ланцюжку, так й на довгому шнурі. Кулон на замшевому шнурі без застібки, просто за для прикладу, але при замовленні, є можливість зробити необхідну довжину та застібку. Для закріплення покрито акриловим лаком весь стовбур, гілки , коріння та саме коло, щоб не було травматичне.





Кулон "Дерево життя" (флюорит)

 Матеріали: кріхти флюориту, кришталеві намистини «рондель» 2 та 3 мм, мідний дріт 0,4кольору «платина» та основа з дроту-меморі, складеному двічі. Розмір - діаметр 4 см. Можна носити як на короткому ланцюжку, так й на довгому шнурі. Кулон на замшевому шнурі без застібки, просто за для прикладу, але при замовленні, є можливість зробити необхідну довжину та застібку. Для закріплення покрито акриловим лаком весь стовбур, гілки , коріння та саме коло, щоб не було травматичне








Тепер про бонсайчик)))

Бонсай із дроту та натурального каміння - мініатюрні прикраси інтер'єру. Прекрасний презент, подаруночок, який не займає багато місця в будинку, але чудово здатний прикрасити його та принести задоволення та радість. Крім того, створений з натурального каміння, здатний стати талісманом.

 Бонсай зі сколами флюориту, основа нефрит, дріт 0,4 мідна, колір "платина". Розмір 6 см заввишки, 4,5 завширшки. Для закріплення покрито акриловим лаком весь стовбур, гілки та коріння, щоб не було травматично та стовбур не хитався, заодно прикрасила крихтами флюориту, зробивши невеличкий кущик на виступу каменю-основи.


Знавці каменів вірять, що флюорит є магічним каменем, здатним зняти стрес, позбутися депресії та гніву. В індійській йозі флюорит вважався одним із найсильніших магічних мінералів. Вважається, що флюорит допомагає впорядкувати думки і досягти стану душевного спокою. Він сприяє розкриттю "третього ока". Прикраси із флюоритом збільшують аналітичні здібності свого власника. Наголошується на дивовижній здатності флюориту під час медитації як би «вбирати» звуки музики і потім повертати їх людині. Літотерапевти вважають, що флюорит має проектну енергію Ян. Вони використовують цей камінь для лікування захворювань головного мозку та серцево-судинної системи. Кажуть, що флюорит може допомогти у боротьбі з розсіяним склерозом та епілепсією. Кристали флюориту здатні впливати на чакри Аджна та Сахасрара.

Китайська легенда - нефрит – символ влади. Нефрит у Китаї вважався каменем безсмертя, тому китайські майстри вирізали своїм правителям нефритові символи влади. Мінерал є найсильнішим природним генератором позитивної енергії. Уберігає від агресивного нападу темних проявів та пристріту. Камінь дарує людям врівноваженість, м'якість, підвищує почуття справедливості та бажання творити добро. Самоцвіт сприяє зняттю стресу, заспокоєнню, вирішенню проблем мирним шляхом та досягнення стабільності. Нефрит посилює прагнення та потяг до знань та щасливих змін, допомагає зосередженню на бажаному та досягненню успіху. Камінь дуже вподобає і допомагає людям, які шукають просвітлення і бажають знайти порятунок зі складних, заплутаних і тупикових ситуацій. Непогано носити нефрит нерішучих людей, які не впевнені у своїх можливостях. Мінерал хороший союзник у торгових справах, фінансовій сфері та азартних іграх.









 



Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар