понеділок, 30 вересня 2024 р.

Чотки-браслет із натурального чорного турмаліну шерл та вулканічної лави 18/8

 



#olenazaporozhtseva #авторськіприкраси #подарунки #handmadejewelry #gifts #натуральнекаміння #naturalstones

Чотки-із натурального чорного турмаліну шерл і вулканіту лава. 18/8 - красива модель буддійських чоток з 18 намистин натурального каменю з металевими вставками. Чотки складаються з 18 намистин 8 мм вулканічної лави та чорного турмаліну шерл, 1 роздільник з ювелірної латуні кольору «срібло» після 9 намистини. Саму Гуру намистину грає фурнітурна металева. На кінцях теж металеві намистини . Чотки зібрані в кільце на міцний шнур для надійності, довговічності, гнучкості, краси та зручності. Можна використовувати як браслет, за рахунок ковзаючого вузла Шамбала.


Турмалін — талісман письменників, артистів, музикантів, поетів, магів і відьом. Власному власнику талісман допомагає розбудити творчі сили, підживлює його космічною енергією. Амулет із турмаліну допомагає своєму господареві сконцентруватися на головному, істотно підвищує розумові здібності. Амулет із турмаліну допомагає людині набути надії, захистити від страху та неправильної тривоги. Чорний турмалін очищає нашу емоційну оболонку від негативних думок, тривоги, гніву та почуття власної неповноцінності. Він підвищує фізичну життєздатність, замінивши напругу та стрес можливістю дивитися на світ позитивно, незалежно від зовнішніх обставин. Чорний турмалін - шерл - вважають каменем відьом і чаклунів . Але при цьому шерл захищає від нечистої сили, допомагає відбити енергетичний напад .

 

Вулканіт — допомагає гармонізувати енергію, поглинає погані мотиви, оберігає від неправильного поводження. Люди, які носять прикраси з вулканіту, не бояться змін життєвої ситуації, завжди готові до нового погляду на світ. Енергія вулканічних каменів допомагає зміцнити імунітет, позбавляє м'язових болів. Легкі та натуральні вулканічні камені сприяють зняттю стресу, мають розслаблювальний ефект, стабілізує тиск.Вулканічна лава, як камінь стабільності несе в собі заспокійливу дію для нервової системи, має релаксуючий ефект. Допомагає жити у згоді з собою. Знімає спазми та болі. Вирівнює артеріальний тиск. Лава вулканічна рекомендується таким знакам зодіаку, як Овен, Терези, Лев, Близнюки, Водолій, Козеріг та Скорпіон . Крім того, цей мінерал підходить для всіх чотирьох стихій: Води, Землі, Вогню та Повітря. Лава вулканічна – це цілком доброзичливий та універсальний камінь.









Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар