четвер, 16 лютого 2023 р.

Дерева, бонсай з натурального каміння.

#olenazaporozhtseva #handmadejewelry #gifts #naturalstones #wire

 Я їх  таки зробила!  
Перше дерево - 2 види дроту 0,4 та 1,5 мм, Розмір 15 см Каміння - крихти аметисту та рожевого кварцу, намистина рожевого кварцу 10 мм, основа - кришталь ( скол), фурнітура металева. Зверху весь стовбур, гілки та коріння  покрила акриловим лаком - так воно надійніше тримається , по-перше, а по-друге - якщо десь й залишились гострі кінцівки дроту, то лак перекрив все, тобто не травматично. Основу прикрасила бісером, крихтами аметисту та намистиною рожевого кварцу. На гілочки повісила крихти аметисту на пінах, монети та руку Хамса, щоб захистила від зла та несла в собі побажання добра та миру.
Друге дерево - невеличке, всього 5 см, Дріт 0,4 мідь, крихти рожевого кварцу та бісер чех. 10/0, основа - нефрит ( скол). Теж для закріплення покрила акриловим лаком весь стовбур, гілки та коріння, щоб не було травматично та стовбур не хитався, заодно прикрасила крихтами бісеру.)Цього разу само плетіння дерева трохи переінакшила. Не 3 основних гілки, а більш натурально розподілила на гілочки. Та ще каміння кріпила по іншому))) Так мені навіть більше сподобалось. Вже руки сверблять наваять такі мініки по новому.

 Зараз буде  дуже багато світлин та не всі вийшли якісні. то для того, щоб можна було побачити з усіх сторін та у порівнянні з іншими.






















Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар