пʼятниця, 15 серпня 2014 р.

Акция "Допоможи армії"

Не звертая увагу на пекельну жару, мі майже кожний вечір проводимо збір коштів, продаж наших робіт на користь армії. Зараз ми збираємо кошти на тепловізор для 12 Київського батальону, який воює, як раз у Луганському котлі.

Ці вечори надихають на роздуми.





Іноді здається, що наши дарничане байдужи , але й такі, щось купують, нехай, думаємо, головне, що кошти все одно підуть туди куди треба.


Іноді підходять агресивні молодики, шо бажають нашим бійцям самого поганого та щей чепляються до нас. У розмовах з'ясовуються, що то так звані "бєженці". Тільки не зрозуміло від чого тікали такі здорові, на перший погляд, хлопці.

А іноді світло на душі від чуйності людей. Підходять пропонують допомогу, кидають у скріню гроши, та щей купують. Також підходили бізнесмени пропонували привезти їжу, миючи засоби, воду у великій кількості.

 Поряд з нами ходят дівчата з благодійного фонду, теж збирають кошти на армію. Просили їм допомогти з перевезенням до зони АТО. Вони теж хочуть у вихідні зробити ярмарок, просили допомгти з цим.


Наступного разу розповім про одну яскраву людину. Ця жінка дуже похилого віку.. вона приходить грати на піаніно...пізніш, спробую вікласти її світлину. Як вона грає... весь парк аплодує!

Ще я зробила цього разу ось таке патріотичне мило. склад: Масло макадамії, масло ши, єфірное масло апельсина, мільная основа без лаурет сульфату (Німеччина)
А на віхідні є задумка принести бумагу та фломастери, щоб діточки малювали картини нашим бійцям.

Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар