понеділок, 4 серпня 2014 р.

Наша недільна акція та ще кото-брошки.

Почну с того, що спека сьогодні була неможлива. С 9 ранку ми з Раїсою Шматко (лідером руху "Жінки за вільну Україну") були вже на посту. Людей було вкрай мало, щоб не сказати більше, близько 12 години вже тільки мухи хекали...




До нас приєдналася Вікторія, наша улюбленна майстриня. Це був дуже гарний привід зробити їй маленький подаруночок по акції " Заплати наперед", яку проводила тут.


Прийшов, майже втік з лікарні, де перебуває зараз , Сергій Боженко. Ця мужня людина, яка увесь перід Майдану стояв пліч-о-пліч, захищая людей, потім возив гуманітарну допомогу у Слов"янск. Він потрапивши у полон, 2 місяца витримував жорстокі тортури, але не здався та при нагоді втік. Він ледь живим добрався до Києву, але вже знову рветься у бій. Слава героям!



А це він показує вже отриманний новенький паспорт(його паспорт був знищенний у полоні)

 А поки ми отак стояли та жарилися, народилися ще 2 кото-брошки.







Вони швиденько знайшли своїх господарів, ними стали Раїса Шматко та Оленка Павлова ( чудова майстриня з бісеру)


Надвечір народу прибуло та стало веселіш трохи. Люди купили пару речей всього, але просто жертвували по троху.

"Дякую всім,хто підтримав. Нажаль зібрали ми аж 89 гривнь....Байдужість киян шкалить. Можливо то пекальна жара....Більше не бачу сенсу стояти з 9 ранку. Приходити треба після 18-ої години,коли люди починають хоч на вулицю виходити.
Хочу звернутися до волонтерів хто би зголосився виходити для проведення акції з 18-ї до 21 години. Відгукніться!!!" (Раїса Шматко). Звертаю вашу увагу на це! Потрібні волонтери-кияни, які б збирали кошти та речи, що будут приносити.

А от кому було весело, так це моєму онуку Миколаю. Наступної суботи плануємо також провести конкурс малюнків дитячих, наберемо фломастерів, паперу А4. Потім усі малюночки пошлемо бійцям,щоб підтримати їх.




6 коментарів:

  1. Дівчатка, ви молодці!!! і це величезна моральна допомога тим, хто на передовій захищає країну і взагалі це позиція, що наші творчі жінки не байдужі, це важливо! Шкода нема можливості в Київ приїхати, приєднатись.
    І у нас у ці вихідні була просто курортна погода :)))

    ВідповістиВидалити
  2. Молодці, дівчатка! Добру справу робите! Тримайтеся, спека страшенна...

    ВідповістиВидалити
  3. И это еще 89 грн с учетом того, что брошки купили свои же подруги (((
    В социальных сетях намного продуктивнее продавать!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вроде ясно написано, что подругам я в подарок сделала брошки! Анонимов не уважаю - хотите обсудить - называйтесь.

      Видалити