середа, 23 листопада 2016 р.

Казки кельтів

Є в мене таки замовники, які дуже люблять усі прикраси в комплектах)))Ото й вирішила тепер комплект ( set) зробити. Було натхнення та бажання, було майже усе, що задумано, ось тільки дочекалась дріт з пам*яттю за для браслету й закінчила.
У комплект входять кольє, браслет та сережки. Матеріали: металева фурнітура, бісер чешський № 10 та №4, наместини "крихта" гірського кришталю та чорного агату.
Довжина: кольє ( по коротшому краю) 48см, сережки (без швензи) 4,5см,браслет -22см + ланцюжок 5см( на дроті з пам*яттю, ланцюжок ,як прикраса та стопор.Ну ось майже все про сам комплект. А тепер трохи легенд про Кельтскій вузол та каміння.



 

 




Кельтський вузол, який використано у комплекті - Лабиринт. Це символічне зображення життєвого шляху людини. Цей знак найчастіше використовувався ченцями при переписуванні книг вручну, його можна помітити на кожному паперовому раритет. Він уособлює собою безперервність життя Всесвіту і зв'язок всіх речей, які всередині неї знаходяться. Це хороший талісман для тих, хто займається розвитком своїх здібностей, пізнанням світу, і не тільки того, який видно кожному

Далі, про гірський кришталь я писала ось тут, не полінуйтесь почитати
Чорний агат - серйозний лікар, здатний лікувати складні розлади нервової системи. Якщо носити мінерал постійно, то з часом можна повністю позбутися від стресів і депресії. Неодмінно покращиться сон, з'явиться відчуття гармонії і умиротворення.
На думку індійських йогів, чорний агат фокусує на себе всю біологічну енергію людини і в буквальному сенсі витягає з організму хвороби і недуги. За таким же принципом мінерал знімає болі і запалення.
Як чорний агат допомагає жінкам?
Мінерал чарівним чином врівноважує витончену і складну жіночу психіку. Якщо ви відчуваєте, що виходите з себе, якщо вас сильно схвилювало якусь подію в житті, і ви ніяк не можете заспокоїтися - носите перстень або кулон з чорним агатом і ваш емоційний стан неодмінно стабілізується. Ви перестанете мучити себе марними переживаннями. До того ж мінерал легко формує позитивний настрій, і його можна носити просто так, без особливого приводу.
Як і всі халцедони, чорний агат надає саме позитивний вплив на стан шкіри, волосся і нігтів. Що важливо - зміцнює кісткову і хрящову тканину, це істотно знижує ризик відповідних захворювань.
Ще одна область чудодійного впливу мінералу - ендокринна та імунна система. Чи варто пояснювати, наскільки це важливо для жіночого організму?

2 коментарі: