неділя, 14 вересня 2014 р.

За підсумками акції

Отже, ми не тільки можемо веселити народ, проводячи концерти і ярмарки.

Сьогодні ми повністю спакували та підготовили до відправки для мед.частини 25 бат.регіональної оборони "Київська Русь"ліки, системи, а також засоби гігієни, білизну,мівіну, цукерки, чай, каву, а також малюночки діточок -завтра відправляємо Новою Поштою.


















Розсортували  все одержане. Спакували теплі светри, куртки, ковдри, теплі підстілки для взуття, засоби гігієни- мило,шампунь, засоби для гоління, одноразові станки, туалетний папір, чай, цукерки, печиво, Мівіну, консерви та крупи -все посортирували для ОУН УПА - теж завтра Сашко Потебенько забере .











Зверніть увагу на вірш, який передала бійцям учениця 5-го класу. Ми плакали з Раїсою, коли читали ...


З виручених 5610,00грн, нам залишилося всього 2050 грн, решту передали Благодійному фонду Олени Коннової.

Цього занадто мало...Вирішили звернутися до бізнесменів, бо на ці гроші дуже мало чого можно купити. Хто може допомогти - ми будемо дуже вдячні! Та що ми? Хлопці будуть вдячні, це врятоване життя!

Вийшли на тих, хто може постачати радіостанції

Дуже требо тепловізори, біноклі,балістичні окуляри, тактичні рукавичкі та ще багато-багато іншого. Наприклад, медчастині 25 бат. регіональної оборони "Київська Русь" дуже потрібна машина, бо в них старенький УАЗ, який швідкість развиває максимально 70 км\год....А як же наших поранених вивозити? Оце питанннячко... І де нам простим волонерам взяти на це гроші?

6 коментарів:

  1. Альонко! Які ви молодці! Це не крапля в морі, а велика справа. Вірш.. без сліз не прочитаєш. Сил вам і наснаги.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, за щирі слова, Оксаночка! Але ж стільки треба ще зробити, та постійно...доки іде ця клята війна, доки хлопці захищають нашу землю

      Видалити
  2. Альоночка, сил тобі!!! Хай Бог помагає! Твоя справа безцінна і надваждива!
    Ми усі як мурашки, як живий організм повинні боротись, як імунна система кожен має займатись своїм призначенням.

    ВідповістиВидалити