середа, 2 жовтня 2024 р.

Знов 2 дерева "бонсай"

#olenazaporozhtseva #авторськіприкраси #подарунки #handmadejewelry #gifts #натуральнекаміння #naturalstones #бісер #beads


Ви знали, що дерево Бонсай, подароване на День Народження – знак особливого відношення і такий подарунок, за легендами, пов'язує душі двох людей назавжди? У буквальному перекладі bonsai це деревце на мисці. Така назва походить не від назви виду дерева, а від назви горщика, в якому вона росте. Бонсай виступає як символ рівноваги між землею та небом, гармонії навколо нас, тому багатьом людям подобається такий оригінальний подарунок, як міні дерево Бонсай.
Бонсай чи ні, але хоча не в горшику, а імітує дерево на скелі.... назвемо його за звичкою.  Бонсай із дроту та натурального каміння - мініатюрні прикраси інтер'єру, які не займають багато місця в будинку, але чудово здатні прикрасити його та принести задоволення та радість. Крім того, така мініатюра створена з натурального каміння, здатна стати талісманом.

Два новеньких дерева, на сьогодні. 
Бонсай зі сколами лабрадора та рожевого кварца, основа нефрит, дріт 0,4 мідна. Розмір 6 см заввишки, 4,5 завширшки. Для закріплення покрито акриловим лаком весь стовбур, гілки та коріння, щоб не було травматично та стовбур не хитався.

Прекрасне поєднання каменів. Це, звичайно, сколи лабрадора і немає такої сильної іризації. Але вважається, що сам по собі лабрадор розширює свідомість, дає доступ до енергій Всесвіту, захищає ауру, відганяє негативну енергію, самоцвіт може допомогти людині розкрити інтуїцію, навчить слухати та вчитися. Крім того, лабрадор при взаємодії з людиною, її другом дарує ще безліч «бонусів»: - відганяє страхи; - допоможе впоратися з невпевненістю та підвищить самооцінку; - допоможе забути негативні події та пережити їх; - Розвиває уяву; - зароджує у своєму власнику силу та наполегливість; - Допомагає людині розвиватися.

Ніжний і чуттєвий рожевий кварц — по-справжньому чарівний камінь, магічні властивості якого здавна полонили жінок з усього світу. У грецьких міфах фігурував як талісман любові — божественний дар Купідона.В індійській традиції рожевий кварц — втілення енергії серцевої чакри Магічними силами рожевий кварц багатий не менш, ніж цілющими. Цей камінь вважається втіленням краси, романтики, любові, вселенської гармонії. У стародавні часи вважалося, що рожевий кварц — це застигла «кров» Землі. Завдяки цьому той, хто володіє самоцвітом, здатний чути саму природу і перебувати в гармонії з усім, що його оточує.

Китайська легенда - нефрит – символ влади. Нефрит у Китаї вважався каменем безсмертя, тому китайські майстри вирізали своїм правителям нефритові символи влади. Мінерал є найсильнішим природним генератором позитивної енергії. Уберігає від агресивного нападу темних проявів та пристріту. Камінь дарує людям врівноваженість, м'якість, підвищує почуття справедливості та бажання творити добро. Самоцвіт сприяє зняттю стресу, заспокоєнню, вирішенню проблем мирним шляхом та досягнення стабільності. Нефрит посилює прагнення та потяг до знань та щасливих змін, допомагає зосередженню на бажаному та досягненню успіху. Камінь дуже вподобає і допомагає людям, які шукають просвітлення і бажають знайти порятунок зі складних, заплутаних і тупикових ситуацій. Непогано носити нефрит нерішучих людей, які не впевнені у своїх можливостях. Мінерал хороший союзник у торгових справах, фінансовій сфері та азартних іграх.





Бонсай зі сколами обсидану, основа нефрит, дріт 0,4 мідна, колір "платина". Розмір 6 см заввишки, 4см завширшки. Для закріплення покрито акриловим лаком весь стовбур, гілки та коріння, щоб не було травматично та стовбур не хитався, заодно прикрасила крихтами обсидіану на виступу каменю-основи.

Обсидіан займає особливе місце в духовних практиках, віриться, що приносить баланс і чистоту в життя людини. У деяких країнах це вулканічне скло використовують для виготовлення магічних куль, з допомогою яких дізнаються майбутнє. Обсидіан є чудовим оберегом. Він здатний стримати людину від непорядних вчинків, допомогти їй побачити свої недоліки. Обсидіан — камінь людей, народжених під знаками Козерога, Стрільця і Лева.

Про нефрит написано вище))












Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар