середа, 2 жовтня 2024 р.

Знов 2 дерева "бонсай"

#olenazaporozhtseva #авторськіприкраси #подарунки #handmadejewelry #gifts #натуральнекаміння #naturalstones #бісер #beads


Ви знали, що дерево Бонсай, подароване на День Народження – знак особливого відношення і такий подарунок, за легендами, пов'язує душі двох людей назавжди? У буквальному перекладі bonsai це деревце на мисці. Така назва походить не від назви виду дерева, а від назви горщика, в якому вона росте. Бонсай виступає як символ рівноваги між землею та небом, гармонії навколо нас, тому багатьом людям подобається такий оригінальний подарунок, як міні дерево Бонсай.
Бонсай чи ні, але хоча не в горшику, а імітує дерево на скелі.... назвемо його за звичкою.  Бонсай із дроту та натурального каміння - мініатюрні прикраси інтер'єру, які не займають багато місця в будинку, але чудово здатні прикрасити його та принести задоволення та радість. Крім того, така мініатюра створена з натурального каміння, здатна стати талісманом.

Два новеньких дерева, на сьогодні. 

вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Райске дерево

 #olenazaporozhtseva #авторськіприкраси #подарунки #handmadejewelry #gifts


Кулон «Райске дерево» або по іншому 'Дерево життя' – дизайнерська робота, виконана вручну. Стильний аксесуар, що має глибоке значення. Це сакральний символ мудрості, вічності. Символізм Дерева Життя, Райського Дерева нагадує нам про втрачене минуле та дає надію на краще майбуття окрилюючи на подальше щасливе життя! Тож за своїм характером яблуня уособлює тих, хто дає багато і готовий поділитись останнім, а навзамін не вимагає нічого, а якщо просить, то дуже мало. Плід яблуні – яблуко є багатозначним символом: життя і безсмертя, мудрості і плодючості, любові і радості, водночас – спокуси і обману (це від змія-спокусника та від Єви). Запропонувати яблуко – це освідчитися в коханні, але це не виключає спроби звичайної спокуси. Дерево життя має досить потужні захисні властивості, здатний направити на справжній шлях і дати пораду у скрутній ситуації. Як домашній оберег він може зберегти сім'ю, допомогти позбавитися скандалів і захистить від будь-якого зла всіх, хто живе в будинку. Загалом, цей талісман сміливо можна назвати найуніверсальнішим серед усіх оберегів від пристріту та псування, адже підходить дерево життя кожному. Цей знак не конфліктує з більшістю релігій, адже зустрічається воно у тому чи іншому варіанті практично у кожній із них. Тому для носіння такого оберегу немає жодних обмежень. Найпоширеніший варіант амулету з древом життя – це кулон чи інша прикраса.