четвер, 13 червня 2024 р.

Шерл, або чорний турмалін




Камінь Шерл або чорний турмалін - найзагадковіший камінь серед самоцвітів. Чорний, як східна ніч, він має виражену дію на людей і предмети. Чорний турмалін називають ще шерл або відьомський камінь . Чорний турмалін сильний чаклунський талісман, відомий усім народам світу. Його енергетика захищає, упорядковує світ, відбиває негатив.

Angel: Angel: МАГіЯ ШУНГіТА

Angel: Angel: МАГіЯ ШУНГіТА: Angel: МАГіЯ ШУНГіТА : Камінь здоров'я та довголіття, шунгіт існує на нашій планеті близько двох мільярдів років, будучи єдиним природни...

Angel: Лікувальні властивості каменів

Angel: Лікувальні властивості каменів: Камінь, мінерал, кристал — у чому різниця Для початку – небагато теорії. Камінь це тверда гірська порода або сукупність різних мінералів. На...

середа, 5 червня 2024 р.

Про вазони та сонцелови


 #ozaporozhtseva #handmade #gift

Після переїзду отримала нову "іграшку" - балкон. Я вже розповідала про те, як закортілося його довести до ладу, зробити приємним затишним місцем. Та захопилася корисними  або просто красивими квітами та травами. Я зовсім не шкодую, повірте, що роздала горшики, коли виїжджала! Навпаки! Це дає мені можливість проявити свою творчу натуру, хоча у цьому, зробити щось новеньке для себе, не відштовхуючись від стандартів! Ось так й народилися ще 2 горшика)))

А ще! Сонцелов або Ловець сонця! Це така собі забавка-оберіг для дому. Повісьте кришталевий ловець сонця біля вікна, де сонячне світло може попадати на нього і дивіться як ваша кімната наповнюється веселками. Вони немов ловлять сонячні промені і перетворюють їх на безліч мерехтливих блискіток. Зробила 2, гадала, що на подарунок підуть обидва, але ні. Виявилось, що один залишиться дома). 

Було б з чого! Мій "хомяк" дуже схуд!)) А ні блискучих намистин , а ні дроту. А в планах.... 
Та ладно! Якось да буде! Далі світлини різні - відкривайте та роздивляйтесь!