понеділок, 21 березня 2022 р.

Мене постійно переслідують розумні думки, але я швидший.

26 день ... Добрий день! Ми з України!)))


Дякую Богові та всім світлим силам ( ну ви розумієте про кого) ми живи. Я на стільки довіряю нашим ППО, що сплю у піжамі та дома з ранку у халаті ходжу))). Щось, правда з вечора до сьогодення періодично ТрО ганяє когось, чи  то корегувальників, чи ДРГ( хто ж мені розкаже кого). Але постріли чутно... Де ж вони взялися на нашу голову? АЗО (АСО) - алгоритм зняття обмежень перетворився на птаха)))

А ось філософське, мене постійно переслідують розумні думки, але я швидший, тому скоріш треба записати!...навіяло)

До питання " поїхати не можна залишитися". Кому кожен сам проставляє, а   взагалі всі завжди їдуть назавжди. Повернутися неможливо – замість нас завжди повертається хтось інший, але це ніхто не впилює…Я не можу поїхати, скільки б не задавала собі це питання. Тут моє коріння,тут моя пам"ять, спогади, щасливі та інші часи. Тут я народилася, виросла, народилися мої дівчатка та онуки. Тут вчилася й не тільки загальноосвітнім наукам, а й життю ... Перша закоханість, перший поцілунок, вечірки-співи під гитару та багато чого... Цими вулицями ми гуляли, а ось саме тут на Майдані зустрічали Новий рік під феєрверки, а зараз зовсім інші феєрверки...Людина насамперед - це її спогади та її пам"ять, історія. Тільки манкурт не має свого коріння. Як то кажуть? Манкурт - людина, яка втратила історичну пам'ять, духовні цінності та орієнтири, що порвала зв'язок зі своїм народом. Ні, я в ніякому разі не засуджую тих, хто виїхав. В них своя задача - спасти родину, дітей. Тут кожен сам вирішує смисл свого буття. Хтось захищає країну, хтось рятує діточок та старих, хтось волонтерить, багато ще чого... Це вибір кожного сам на сам й ніхто не має права йому вказувати, як и що робити.

Про правду-брехню, фейки та інше. Справжня правда завжди лежить по той бік слів, у незбагненній області, десь посередині між сказаним та прихованим. Тому кидатися тапками, плюватися друг на друга, тим більше, у ці тривожні складні часи не варто. Сповіщаю відразу, - терпіти не можу настирливих чужинців, тому вже забила у картах Google напрямок «на хер» і проклала маршрут; непогані, до речі, місця для прогулянок, вигляд із супутника мені сподобався,  із задоволенням сама одразу туди піду й вам ну дуже рекомендую))).

Про сенс буття…Пустота, яка утворюється на місці сенсу, найпростіше заповнюється почуттям власної правоти. Такий матеріал, що ідеально лягає саме в цю дірку. Як і сенс, правота потребує дій. Але, як би це сказати, дещо інших. Якщо сенс вимагає нести його і наповнювати все, що підлягає наповненню, правота вимагає йти і винищувати все, що їй суперечить. Саме тому відсутність сенсу неминуче призводить до агресії. В нас є сенс! Ми захищаю Україну! Тому не треба агресії між собою! Насамкінець, якщо ти просто троль, відішлю до відомої формули, де Ікс попереджає брата свого Ігрека, а короткий (короткий?) звук І замикає ходу і примиряє обох.

Про рабство,звільнення оков та інше. Не так багато людей хочуть бути вільними. Рабство затягує, як пияцтво. Спочатку думаєш: "Скоро все кину, ще трошки, і все", - а потім непомітно непомітно починаєш думати: "А навіщо, власне, кидати?". Взагалі більшість людей все життя перебувають аж ніяк не в реальному світі, а в тому, у існуванні якого вони "заздалегідь впевнені" - досить страшний дар. Я б сказала – прокляття. Тому просто не має сенсу доказувати щось їм, бо вони не хочуть розкривати очи, вони впевнені у своїй правоті. Бо , насамперед, якщо вони признають хибність своєї позиції, то повинна буде прокинутись совість. А то таке не зручне почуття, що від жаху та болю за свої діяння можна збожеволіти геть. Хтось ну дуже мудрий сказав :"Рабство - узи, що сковують не руки, рабство сковує мозок. Рабська свідомість розчерком пера не знищується."






Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар