субота, 18 листопада 2017 р.

Зимове дерево

Щось настрій зимовий вже... Не втомлююся робити дерева життя, ось тепер таке - зимове морозне, з крихтами льоду. Матеріали : натуральний опал, гірський кришталь, крихти перідоту, бісер чеський №10 матовий чорний, та японський MIYUKI ROUND ROCAILLE №10, металевий дріт 0,4мм, металева фурнітура, ювелірний тросік. Довжина кольє - 48см, діаметр кулону 4см.
А тепер трохи про камінь - опал, він основний у цій прикрасі.
Знавці каменів і практикуючі маги в один голос стверджують, що опал - один з найсильніших каменів в природі: все опали дивно переливаються і люминесцируют. Білі опали люминесцируют приємним блакитним, червоним, зеленим відтінком.
Опал - прекрасний помічник! Одне з найсильніших властивостей мінералу - здатність упорядковувати життя свого власника. Все, починаючи з думок, підпорядковується єдиним алгоритмом і стійким вібрацій чудо-каменю. З таким помічником в будинку і на робочому місці поступово запановує чистота і порядок. Якщо ви забудькуваті і розсіяні - неодмінно подружитеся з опалом, це ваш камінь! Ви й не помітите, як все встане на свої місця, і в вашій душі оселиться таке бажане відчуття рівноваги і гармонії.
Опал - прекрасний талісман для всіх, хто бажає докорінно змінити свою долю. Камінь відмінно підійде людям, які займаються творчістю, що прагнуть до розкриття своїх талантів. Крім того, мерехтливий камінь усуне всі непотрібні і зайві думки, прожене страхи, «вимкне» все комплекси, позбавить від нав'язливих ідей і важких спогадів. Як стверджують діючі маги, опал робить свій позитивний магічний вплив далеко не на всіх, а тільки на порядних і благородних людей. Навіть одного і того ж людини камінь може утримувати від низьких вчинків і примх, а може і штовхати на шлях заборонених задоволень.
Якщо ваше сімейне життя тріщить по швах, - спробуйте попрацювати з опалом. Астрологи і літотерапевт відзначають велику заспокійливу силу каменю. Опалові талісмани і амулети згладжують конфлікти між близькими людьми, допомагають швидко вирішувати сімейні проблеми і неприємності в офісі.
Камінь допомагає зосереджуватися на важливому і не розмінюватися на дрібниці, приділяти увагу і собі, і близьким людям, зберігаючи правильний баланс сил. Опал сприяє гармонізації всіх сфер життя свого власника.






Немає коментарів:


"Кожного разу я дуже чекаю на ваши коментарі!!!Мені дуже важлива ваша думка! Пишить, будь ласка!Та не соромтеся натискати на кнопочки "поділитися"! "

Дописати коментар